Betaalmogelijkheden

Online kun je betalen met iDEAL, Bancontact, creditcard (we accepteren Visa of MasterCard). 

Kortingscodes

Heb je van ons een kortingscode ontvangen dan kun je deze in je winkelmandje invullen en toepassen. De korting wordt vervolgens gelijk zichtbaar.

Wij geven geen algemene kortingscodes uit aan andere websites. Helaas zijn er wel een aantal websites die claimen een kortingscode voor onze webshop te hebben maar deze werken niet. Wij werken niet met deze partijen samen en hebben hier geen invloed op.

Zakelijk bestellen

Op deze website bestel je standaard als consument bij een Nederlands bedrijf. Nederlandse ondernemers ontvangen standaard een factuur inclusief de geldende Nederlandse btw-tarieven.

Bent u een Belgische ondernemer en wilt u bij ons bestellen? U kunt dan NIET via onze website als consument bestellen. U bent namelijk niet btw-plichtig in Nederland. Mail ons voor een factuur (of offerte) voor een intracommunautaire levering tegen 0% btw-tarief conform 'artikel 138, lid 1, Richtlijn 2006/112'.

Moeten wij de factuur achteraf aanpassen naar een IC-levering? Dan rekenen wij hiervoor €15,- administratiekosten.

BTW

Nederland
Op al onze producten zit standaard 21% BTW. Voor zaden geldt een aangepast tarief van 9% BTW. De BTW over de verzending word bepaald door het hoogste BTW tarief van de aankoop.

België
Conform de nieuwe Unieregeling (1-7-2021) zijn de Belgische TVA-tarieven van toepassing op alle bestelling met een afleveradres in België. Op al onze producten zit standaard 21% Belgische TVA. Voor zaden geldt een aangepast tarief van 6% TVA. De TVA over de verzending word bepaald door het hoogste TVA tarief van de aankoop.